Hızlı, Kolay ve Sağlıklı Armut Ezmesi

 

Hızlı, Kolay ve Sağlıklı Armut Ezmesi

 

Sonbahar geliyor ve sonbahar meyveleri armutlandı – ee, yani çift! - tatlı tarçın ile her zaman hoş kokulu bir ikramdır. Çok basit ve nefis, bu sıcak ve tereyağlı doğranmış armutlar, en sevdiğiniz granola ile vanilyalı dondurmanın tepesinde servis edildiğinde lezzetlidir. Herhangi bir armut türü kullanın veya bir Orchard Fresh Apple ile değiştirin. Eğlence! Malzemeler: 1 Pittman & Davis Armut (Bartlett, Comice, D'Anjou, vb.) 1 YK. tuzsuz tereyağı ¼ çay kaşığı. tarçın ¼ c. granola 2 top vanilyalı dondurma Yapılışı: Küçük bir sote tavasında tereyağını orta ateşte eritin; doğranmış armutları ekleyin. Yumuşayana kadar pişirin…

 

İçindekiler:

1 yemek kaşığı. tuzsuz tereyağı

¼ çay kaşığı. tarçın

¼ c. Tahıl karışımından oluşan tatlı

2 top vanilyalı dondurma

Talimatlar:

Küçük bir sote tavasında tereyağını orta ateşte eritin; doğranmış armutları ekleyin. Yumuşayana ve hafifçe kızarana kadar pişirin; yaklaşık 3-4 dakika. Ateşten alın. Tarçın ekleyin ve birlikte karıştırın.

Servis yapmak için: dondurmayı kaselere alın ve üzerine granola ve ılık armut ekleyin. Eğlence!